Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@11:06:34 GMT

بستر بسیاری از اغتشاشات دی‌ ماه ۹۶، فضای مجازی بود

تاریخ انتشار: ۱۰ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۹۷۰۴۰۸

بستر بسیاری از اغتشاشات دی‌ ماه ۹۶، فضای مجازی بود

رییس کل دادگستری استان کرمان گفت: بستر بسیاری از اغتشاشات و اخلالگری‌های دی‌ماه سال ۹۶، فضای مجازی بود.

به گزارش ایسنا، یدالله موحد در کارگروه فرهنگی ارتباطی شورای فرهنگ عمومی استان کرمان، اظهار کرد: در حوزه جرایم امنیتی خیلی از دولت‌ها و کشورها سعی می‌کنند از طریق حملات سایبری به اطلاعات محرمانه سایر کشورها دست یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امروز فضای مجازی و سایبری یک واقعیت غیر قابل اجتناب است و به عنوان بخشی از زندگی مردم و بشریت محسوب می‌شود و فرصت تکنولوژی ارتباطی که ایجاد شده، باعث گردیده خیلی از معادلات و مبادلات اقتصادی در این فضا شکل گیرند و فعالیت نمایند

رییس شورای قضایی استان کرمان تصریح کرد: امروزه بحث جرم شناسی سایبری یکی از مسائل جدی محافل علمی جرم شناسی است و این جرایم روز به روز در حال توسعه هستند.

موحد با بیان اینکه بسیاری از جرایم از فضای حقیقی در حال انتقال به فضای مجازی و سایبر هستند، افزود: امروزه خیلی از کلاهبرداری های بسیار کلان از طریق جعل و سرقت اینترنتی در حوزه سایبر اتفاق می‌افتد و شاهد هستیم هکرها به فضاهای خصوصی، تجاری، بازرگانی و بانکی افراد حقیقی و حقوقی وارد می شوند و سرقت‌های کلان انجام می دهند.

وی با بیان اینکه فضای سایبر به یک آوردگاه جدی بین قدرتها، دولت ها، گروه ها و سازمان های مختلف تبدیل شده است، گفت: امروزه جرایم علیه امنیت ملی از سوی برخی دولت‌ها و اشخاص حقیقی در حال گسترش است و هر کشوری که در حوزه مبارزه سایبر ضعیف عمل کند، بدون شک شکست خواهد خورد.

رییس کل دادگستری استان کرمان تصریح کرد: در حال حاضر بخش عظیمی از فعالیت‌ها و اقدامات فرهنگی در فضای سایبر صورت می‌پذیرد و کسی نمی‌تواند فرهنگ را بدون استفاده از فضای سایبر به پیش ببرد و همانگونه که شاهدیم بستر بیشتر تهاجمات فرهنگی، شبیخون فرهنگی در فضای مجازی است.

وی بیان کرد: دادگستری استان کرمان در زمینه ساماندهی فضای مجازی از چند سال قبل با توجه به وجود خلاء ها و ضعف های موجود اعلام آمادگی کرده و حتی یک طرح عملیاتی به شورای فرهنگ عمومی استان ارائه نموده است.

رییس کل دادگستری استان کرمان بحث مجهول بودن هویت کاربرها در فضای مجازی را  یک فاجعه دانست و گفت: در حوزه فرهنگی هر فردی می‌تواند وارد فضای مجازی شود و هر مطلبی که خواست در این فضا که با انبوه کاربران و مخاطبین با سرعت بالا و اثر گذاری فوق العاده مواجه هستیم، منتشر نماید.

 وی با بیان اینکه در سال ۱۳۸۸ و پس از گذشت سال ها در نهایت در رابطه با فضای مجازی قوانینی به تصویب رسید و در برخی موارد جرم انگاری صورت پذیرفت، افزود: فضای مجازی نیازمند مدیریت است و هم فرصت است، هم یک تهدید و برای اینکه از تهدیدات کم کنیم و به فرصت‌ها بیفزاییم باید مدیریت شود.

رییس کل دادگستری استان کرمان با تاکید بر اینکه انجام فعالیت‌های فرهنگی در فضای سایبر یک نوع سرمایه گذاری است و غافل شدن از واقعیت فضای مجازی خسران غیر قابل جبرانی دارد افزود: دادگستری استان کرمان در حوزه جرم شناسی و پیشگیری از وقوع جرائم آمادگی کامل دارد با همکاری فعالان فرهنگی قدم های بزرگی بردارد.

موحد با تاکید بر اینکه در کنار سواد رسانه‌ای بحث ارتقاء سواد حقوقی در رسانه نیز بسیار مهم است، گفت: تجارت الکترونیک یک واقعیت جدی است. جرم های الکترونیکی یک واقعیت هستند که خوشبختانه اقدامات خوبی در زمینه رصد و مقابله با این گونه جرایم از سوی ادراه کل اطلاعات استان، سازمان اطلاعات سپاه، پلیس فتا و ناجا صورت پذیرفته است.

رییس کل دادگستری استان کرمان جاسوسی در فضای مجازی و جرائم علیه امنیت داخلی و خارجی را یک بحث جدی دانست و گفت: بستر بسیاری از اغتشاشات و اخلالگری های دی‌ماه سال ۹۶، فضای مجازی بود و با حضور هوشمندانه و رصد و پایش ادمین‌های کانال‌های معاند از سوی  دستگاه‌های اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی ناآرامی‌ها کنترل و هدایتگری‌ها شکل گرفت.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اعتراضات دی ماه 96 حوادث دی ماه 96 حوادث سال 88

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۷۰۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسرو غفوریان کیست؟

انتشار فیلمی از اعترافات خسرو عفوریان که به لحاظ چهره شباهت بسیار زیادی به مهران غفوریان دارد مبنی بر اینکه کارمند ساواک در دوران پیش از انقلاب اسلامی بوده است، با حواشی فراوانی در فضای مجازی رو به رو شد.

به گزارش تابناک- بر اساس این فیلم این فرد مدعی است که سابق بر این عضو ساواک بوده و پس از انقلاب اسلامی از گذشته خود ابراز ندامت می کند.

بر اساس اطلاعات موجود خسرو غفوریان پس از آزادی از زندان فوت می کند.

عبدالرضا داوری یکی از فعالان فضای مجازی مدعی شده است که خسرو غفوریان پدر مهران غفوریان است.

همچنین از مهران غفوریان دست نوشته و تصویری وجود دارد که نشان می دهد او برای پدرش به نام خسرو غفوریان دلنوشته منتشر کرده و نیز بر سر مزار او حاضر شده است.

بر اساس این گزارش هنوز مهران غفوریان در این خصوص توضیحاتی ارائه نکرده است.

دیگر خبرها

  • ببینید/ ایران از واقعیت تا فضای مجازی
  • خسرو غفوریان کیست؟
  • زبان طنز نیشدار است
  • پرطرفدارترین تیم فوتبال ایران با روایت صفحات مجازی
  • ترمیم راه‌های روستایی در کرمان با شروع بارش باران + فیلم
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • پرونده باز بابک زنجانی در افکار عمومی/مهار تورم دغدغه کهنه اقتصاد/ زنان و دختران چگونه قربانی بستر مجازی می‌شوند؟
  • صبا آذرپیک به ۲ سال حبس قطعی و ممنوعیت از فعالیت در فضای مجازی محکوم شد
  • تشکیل کمیته امنیت روانی برای برخورد با شایعه سازان و نشردهندگان اکاذیب در فضای مجازی
  • تصاویر سوءاستفاده از دختربچه برای تبلیغ آرایشگاه